PRIJZEN

Vooraf een prijs bepalen is lastig. Een website is een stukje maatwerk wat past bij uw bedrijf of persoonlijke voorkeuren. Veel is afhankelijk van de wensen die u heeft. Omvang, complexiteit, design etc. zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke prijs.

Naast de ontwikkelkosten zijn er de vaste kosten voor webhosting en domeinregistratie. De kosten voor domeinregsitratie variëren van 10 tot 50 euro, afhankelijk van de provider. Verder moet uw website worden gehost bij een hostingprovider die de nodige ondersteuning en service levert om de website on-line te houden. Bij de meeste hostingproviders kunt u kiezen uit een scala van pakketten. De keuze, en dus de kosten, van het pakket hangt af van uw wensen. Een minimaal pakket met weinig dataverkeer en functionele ondersteuning varieert van 5 tot 30 euro per maand.

Grotere pakketten met meer functionaliteiten, meer webruimte en veel dataverkeer kosten uiteraard meer. Dit kan liggen tussen de 20 en 100 euro per maand of meer bij bijzondere wensen of exceptioneel data verkeer. Dit zijn de vaste kosten voor een website.

© 2006 - Tamarin webbuilding

Valid XHTML 1.0 Transitional